Menu

Verfijnde gerechten met een Belgische en Franse twist in hartje Aalst

Ontspannen lunchen of culinair genieten?

Ontspannen lunchen met collega’s, een romantisch avondje culinair genieten
of samen met de vrienden smaakvolle sensaties ontdekken in een losse sfeer? Bij Cote A L’Ost in Aalst kan het allemaal. 

Onze menukaart verzamelt een overheerlijke selectie aan gerechten uit de Franse keuken. Alle ingrediënten zijn uiterst vers en worden evenwichtig bereid door onze ervaren chefs. Van snelle hap tot uitgebreid tafelen, in ons restaurant in Aalst komt u even tot rust.

Ontspannen genieten, lekker beleven en heerlijk samen zijn: daar draait het om bij Cote A L’Ost.
Bekijk op onze menukaart alvast waar u zin in hebt en reserveer meteen uw tafel!

Wie zijn wij?

Bij Cote A L’Ost in Aalst kiest u volledig voor een eerlijke, Frans-Belgische keuken met invloeden uit het Zuiden.
Maar ook gerechten uit oma’s keuken, voor de lekkere levensgenieters van vandaag . Gerechten zonder poespas, met smaak bereid en eigentijds gebracht in een sfeervolle en charmante setting.
Ons creatieve keukenteam prikkelt al uw zintuigen met hun gerechten!

Pure kwaliteit op uw bord

Je proeft de ambachten in elke hap. 
Authentieke en pure ingrediënten die samen een onstuitbaar meesterwerk op je bord vormen.
Klinkt goed? Nou, dat is het wel. Want bij vleesrestaurant Cote A L’Ost kom je niet aan kwaliteit te zitten. 
Wij staan garant voor heerlijke vleesgerechten.
Zo proef je uitzonderlijk lekker rijp vlees  – of droog gerijpt vlees.  Laat je niet verachten!

Bruikbaarheid is de sleutel

Zo mooi en smaakvol ligt het op je bord, zo comfortabel en casual dat het in de kamer ligt.
Ontspannen gezelligheid is wat ons restaurant is.
U merkt het meteen aan het sfeervolle interieur en de vriendelijke en warme service van onze medewerkers.

Ontspannen lunchen met collega’s, een romantische avond  culinair genieten
 of het ontdekken van smaakvolle sensaties met vrienden in een losse sfeer? 
Aan de Côte A L’Ost in Aalst is alles mogelijk.

Ons menu brengt een heerlijke selectie gerechten uit de Franse keuken samen. Alle ingrediënten zijn uiterst vers en worden op een evenwichtige manier bereid door onze ervaren chef-koks. Van een snelle hap tot een stevig diner, u kunt ontspannen in ons restaurant in Relax, live en samen zijn: dat is waar Cote A L’Ost om draait.

Aperitieven

  • Aperol Spritz 10,00€
  • Negroni puur 7,00€
  • Negroni fever - tree 10,00€
  • Negroni met cava 12,00€
  • Mojito % 10,00€
  • pisang orange % 8,00€
  • Bitter – tonic en passievrucht % 8,00€
  • Ricard 8,00€
  • Sherry 5,00€
  • Kirr met champagne 13,00€
  • Kirr – witte wijn 7,00€
  • Pineau des Charentes 6,00€
  • Martini wit /rood 7,00€
  • Gancia 6,00€
  • Porto wit/rood 7,00€
  • Campari puur 6,00€
  • Campari orange /soda 9,00€
  • Bacardi mojito 13,00€
  • Picon - witte wijn 9,00€
  • Caipirinha 13,00€
  • Witte porto met verse muntblaadjes en tonic 10,00€
  • Witte martini met tonic 10,00€
  • Red cello - albatross - limoncello - tonic 13,00€
  • Apple Ciders Gold apple (alc 4,5%) 4,00€
  • Apple Ciders Red Berries (alc 4,5%) 4,00€
  • Apple Ciders Elder Flower (alc 4,5%) 4,00€

Onze Ginkaart (tonic inbegrepen)

  • Secret d’ Alost 14,00€
  • G’vine 14,00€
  • Gordon's gin 10,00€
  • Hendricks 14,00€
  • Cockney's 13,00€
  • Bombay Sapphire 13,00€
  • Monkey 15,00€
  • Tanqueray 13,00€
  • Save the Queen / Rum/ Elder Flower 13,00€
  • Mombasa Strawberry met Hibiscus tonic 13,00€
  • Heeren Gin 13,00€

Hoofdgerecht vlees

  • Cote à l’ost (2 pers) 60,00€
  • Balletjes in tomatensaus 20,00€
  • Balletjes in tomatensaus voor de kleintjes 14,00€
  • Konijn op z’n Vlaams 22,00€
  • Gentse stoverij 22,00€
  • Filet pur 37,00€
  • Filet mignon 28,00€
  • Ossobuco met pasta 28,00€
  • Vol-au-vent 22,00€

Hoofdgerechten VIS

  • Gebakken gambas 6 st 30,00€
  • Gamba’s in de oven met kruidenboter 6 st 35,00€
  • Paling (in groen, of gebakken of provençiale) 32.00€
  • Vers gebakken zeetong 37.00€
  • Zeetong à l'Ostendaise 40,00€
  • 1/1 Kreeft "Belle Vue" 600gr. 50,00€
  • 1/1 Kreeft in botersaus met look 600gr 52.00€
  • Tomaat garnaal 2 st met frietjes 30.00€
  • 1/1 Kreeft gegratineerd met champagne saus 55,00€

Bieren

  • Carslberg 3,00€
  • Jupiler 0% 3,00€
  • Jupiler 3,00€
  • Duvel 5,00€
  • Boon Oude Geuze 37,5cl 5,00€
  • Boon Oude Geuze 25cl 3,50€
  • Boon Oude Kriek 25cl 3,50€
  • Leffe blond 4,50€
  • Leffe bruin 4,50€
  • Affligem blond 4,50€
  • Orval 5,50€
  • Omer 4,50€
  • Karmeliet 5,00€
  • Westmalle dubbel 4,50€
  • Westmalle tripel 5,00€

Frisdranken

  • Gerolsteiner Naturell 25cl 3,00€
  • Gerolsteiner Naturell 50cl 5,00€
  • Gerolsteiner Naturell 75cl 7,50€
  • Gerolsteiner Sprudel 25cl 3,00€
  • Gerolsteiner Sprudel 50cl 5,00€
  • Gerolsteiner Sprudel 75cl 7,50€
  • Coca Cola 3,00€
  • Coca Cola light 3,00€
  • Verse sinaasappelsap 7,00€
  • Coca Cola zero 3,00€
  • Orangina 3,00€
  • Looza orange 3,00€
  • Fanta 3,00€
  • Looza Ace 3,00€
  • Ice tea 3,00€
  • Schweppes tonic 3,00€
  • Gini 3,00€

Suggesties

Voorgerechten

  • Gegrilde octopus tentakels / platte kaas / rode uien / krokante parmaham 20,00€
  • Scampi Diabolique (6 stuks) 18,00€
  • Scampi Diabolique (10 stuks) 27,00€
  • Gegratineerde oester met wittewijnsaus (12 stuks) (2pers) 40,00€
  • Scampi a la chef (6 stuks) 19,00€
  • Scampi a la chef (10 stuks) 30,00€
  • Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltijs en toast 23,00€

Hoofdgerechten

  • Australian Tomahawk Rib (2 pers.) 85,00€
  • Cote à l’ost 1,4 kg (3pers.) 90,00€
  • Ribeye met gestoofd witloof 35,00€
  • Kalfszwezerik “Archiduc” 37,00€
  • Gegrilde irish cuberoll + 500 gr (1pers) 45,00€
  • Tagliata di manzo 35,00€
  • Gegrilde lamskoteletten met tijm en citroensap 35,00€
  • Lamskroon in de oven met boontjes, aardappelen en kruidenbotersaus 40,00€

Verse sauzen

  • Béarnaise 4,50€
  • Peperroomsaus 3,00€
  • Champignonroomsaus 3,00€
  • Provençale 3,00€
  • Champignon natuur 3,00€
  • Blackwellsaus 3,00€

Wildsuggesties

Kijk op de volgende pagina de vleeshoofdgerechten voor onze wildsuggesties. U zal er wild van worden…

Voorgerechten

  • Zeeuwse creuses 6 stuks 20,00€
  • Zeeuwse creuses 9 stuks 26,00€
  • Zeeuwse creuses 12 stuks 32,00€
  • Soep van de dag 7,00€
  • Verse kreeftensoep 12,00€
  • Kaaskroketten 2st 13,00€
  • Duo kaas en garnaal kroketten 15,00€
  • Garnalencocktail 15,00€
  • Garnaalkroketten 2 st. 17,00€
  • Scampi in lookboter 6 st. 16,00€
  • Scampi in lookboter 10 st. 25,00€
  • Scampi op Indische wijze 6 st. 18,00€
  • Scampi op Indische wijze 10 st. 28,00€
  • Gegrilde Gamba's 4 st. 22,00€
  • Salade parmaham 16,00€
  • Escargots de bourgogne 13,00€
  • Rundscarpaccio 17,00€
  • Voorgerechten worden opgediend met Brood. 3,00€

    Supplement friet, sla, kroketten, rijst, pasta

Aangezien wij steeds met dagverse ingrediënten werken,
kan de bereidingstijd soms iets lager zijn. Dank voor je begrijp.



Heeft u een allergie, meld het ons.
We houden er zeker rekening mee bij de bereiding van onze gerechten.

Zeevruchtenschotels

Enkel in de zomerperiode van 22 juni tot 23 september

  • Zeevruchtenschotel I 3 st oesters + wulken + kreukels + grote garnalen + grijze garnalen 26.00€
  • Zeevruchtenschotel II met kreeft 6 st oesters + wulken + kreukels + grote garnalen + grijze garnalen + volledige kreeft 70.00€
  • Zeevruchtenschotel III met kreeft 12 st oesters + wulken + kreukels + grote garnalen + grijze garnalen + 2 halve kreefte 98,00€

Wildsuggesties
Enkel in het seizoen van 15 oktober t.e.m, 15 januari.

Voorgerecht

  • Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en toast 23,00€
  • Carpaccio van hert en verse wintertruffel 22,00€
  • Wildpaté met uienconfituur en toast 17,00€

Hoofdgerecht

  • Hertenfilet met gestoofd witloof en peperroomsaus 35,00€
  • Stoofpotje van hinde met jagersaus, appel, peer en veenbessen 23,00€
  • Reenootjes met ganzenlever, appel, peer en veenbessen 35,00€
  • Fazant à la Brabançonne met gebakken witloof en gerookte spekjes (2 pers.) 56,00€
  • Fazant met peperroomsaus, appel, peer en veenbessen (2 pers.) 56,00€
  • Wildgerechten worden geserveerd met kroketten. Alle andere gerechten worden geserveerd met frieten en mayonaise ( extra ) 3,00€
  • Take-away ( draagzak, plastic ) 0,50€

Deze gerechten worden geserveerd met kroketten.

Onze Menu

Salade parmaham
Of
Zeeuwse Creuze
Of
Scampi op indishe wijze
—–
Cote à l’ost met peperroomsaus (2pers.)
Of
Halve Baby kreeft met kruidenboter
—–
Crème brulée |
Of
Vanille-ijs met slagroom
—–
Koffie
62,00€pp inclusief 1/2 fles wijn per persoon
52,00€ pp zonder wijn

Nagerechten

  • Créme brulèe 7,00€
  • Vanille-ijs met huisbereide advocaat 9,00€
  • Vanille-ijs met geflambeerde krieken 10,00€
  • Vanille-ijs met slagroom 7,00€
  • Sorbet van passievruchten met albatross 8,00€
  • Sorbet van passievruchten met wodka 9,00€
  • Banana split 10,00€
  • Sorbet van passievruchten met champagne 12,00€
  • Coupe Blanche 8,00€
  • Coupe Brésilienne 9,00€
  • Coupe Aardbeien (tijdens het seizoen) 10,00€
  • Sabayon met vanille ijs en passievrucht (1 pers) 13,00€
  • Sabayon met vanille ijs en passievrucht (min 2 pers) 20,00€

Warme dranken

  • Koffie 3,00€
  • Thee (munt,linden, groene,zwart,camomile,rozenbottle,...) 3,00€
  • Kruiden Thee, mango,passie, groene,cocktail,maison 4,50€
  • Cappuccino 3,50€
  • Koffie verkeerd 3,50€
  • Warme chocolademelk 3,50€
  • Irish koffie 9,00€
  • French koffie 9,00€
  • Italiaanse koffie 9,00€
  • Albanië koffie met cognac Skénderbeu 9,00€

Sterke Dranken

  • Jenever 5,00€
  • Raki 7,00€
  • Cognac 8,00€
  • Calvado 8,00€
  • Red label 7,00€
  • J&B 7,00€
  • J&B cola 10,00€
  • Cuba libre 12,00€
  • Sambucca 7,00€
  • Poire Willliams 10,00€
  • Amaretto 7,00€
  • Disaronno 9,00€
  • Grand Marnier 7,00€
  • Limoncello 6,00€
  • Mandarine Napoleon 7,00€
  • Cointreau 7,00€
  • Bacardi 7,00€
  • Baileys 7,00€
  • Single Malt Whiskey Glenfiddich 12,00€
  • Singe Malt Whiskey Dalwhinnie 14,00€
  • Single Malt Whiskey Oban 15,00€
  • Single Malt Whiskey The Balvenie 14,00€
  • Bacardi cola 12,00€