Proef en beleef de suggesties van vleesrestaurant Cote A L'Ost in Aalst
Suggesties
De dagverse suggesties bij Cote A L’Ost barsten van de smaak. Met zorg bereid door onze chefs, met ingrediënten die streng worden geselecteerd op hun versheid.
Proef en ervaar de beste smaken van het seizoen, evenwichtig klaargemaakt en met liefde geserveerd.
Overheerlijke vleessoorten, perfect gegaarde groentjes of een mals stukje vis?
U kiest – en geniet, met de dagverse suggesties bij Cote A L’Ost in Aalst.
Suggesties van de chef
Voorgerecht
-
Gegrilde octopus tentakels /platte kaas / rode uien / krokante parmaham 19,00€
-
Tapasschotel (1 pers) 18,00€
-
Gegratineerde oester met wittewijnsaus - 12 stuks (2 pers) 40,00€
-
Scampi à la chef - 6 stuks 19,00€
-
Scampi à la chef - 10 stuks 29,00€
-
Scampi Diabolique (6 stuks) 18,00€
-
Scampi Diabolique (10 stuks) 25,00€
-
Gebakken ganzenlever met gekarameliseerde appeltjes en toast 23,00€
Hoofdgerecht
-
Austaralian Tomahawk Rib (2 pers) 75,00€
-
Cote à l'Ost 1,4 kg (3 pers) 90,00€
-
Ribeye met gestoofd witloof 35,00€
-
Kalfszwereik "Archiduc" 35,00€
-
Gegrilde irisch cuberoll + 500 gr (1 pers) 43,00€
-
Tagliata di manzo 33,00€
-
Gegrilde lamskoteletten met tijm en citroensap 38,00€
Verse sauzen
-
Béarnaise 4,50€
-
Peperroomsaus 3,00€
-
Champignonroomsaus 3,00€
-
Provençale 3,00€
-
Champignon natuur 3,00€
-
Blackwellsaus 3,00€